Imeliine Mändar kodunduse vabariiklikul olümpiaadil

Imeliine loovtöö jõudis Tallinna Ülikoolis toimunud kodunduse vabariiklikule olümpiaadile. Olümpiaad oli korraldatud rühmades, mille tegevused teatud ajavahemikul vahetusid. Õpilase ülesandeks oli kaitsta oma loovtööd, vastata hindamiskomisjoni küsimustele; praktiline töö seisnes Eesti vanade köögiriistade tundmises, testi täitmises ning etteantud ainetest ise retsepti koostamises ja toidu valmistamises. Siin oli kohustuslikuks koostisosaks kama. Imeliine tegi kama-muffini retsepti valge šokolaadiga ja küpsetas neid. See maitses ülihea :). Konkursitööna küpsetatud kamamuffini retsepti leiab lugeja Imeliine projektipäevikust – LINK (kliki ka postituse pealkirjale)

Avaldame tunnustust Imeliinele kooli väärika esindamise eest nii kokkamises kui oma loovtöö esitlemises! Kokkamise juhendajaks Krista Mändar, loovtöö juhendajaks Margit Lindau. Koolis on Imeliine kodundusõpetajaks Maret Rei.

Fotod tegi Astrid Rei. Vaata galeriid.

This entry was posted in Juhtkond tunnustab, Meie parimad, Mis tulekul? Mis toimus?, Teadus/Aineolümpiaadid. Bookmark the permalink.