PlayBack 2018

Ja ta tuli taas!!! Elevus, ärevus, õhin ja muud sellised omadussõnad. Kõiki neid emotsioone tekitas selleaastane PlayBack. Osalejaid oli suurem osa kooliperest. Kaasa lõid ka õpetajad! Saali õhk oli ootusest paks, kuigi ventilatsioon käis täistuuridel. Ja siis see algas!!! Õpetaja Kaisi ja 7.klass tervitasid kõiki saalisolijaid ja tutvustas žüriid, kuhu kuulusid meie vilistlane Gabriela Grahv, noortekeskuse juhataja Kadri Järvalt ja meie koolist Merli Jõeveer. Ning siis läks  lahti  esimene lugu ja nii nad kõik üksteise järel üles astusid. Vahepaladeks olid õpetajate ja ÕE videoklipid ja  seitsmendike väga lahedad esitused. Aplausid olid kõigile esinejatele mürisevad!!! Ning äkki oligi aeg sealmaal, et žürii läks tegema kokkuvõtteid. Taas pean ütlema, et ei olnud lihtne teha otsuseid, aga need tehti siiski! Siin on selle aasta saak:

Noorem vanuseaste:

  • Kõige nõiduslikum – 1.klass
  • Kõige roosam – 2.klass
  • Võitja – 3.klass

Keskmine vanuseaste:

  • Massiga lööja – 4.klass
  • Parim duo – 6.kl
  • Võitja – 5.klass

Vanem vanuseaste:

  • „Kostüümidraama“ – 9.klass
  • Võitja – 8.klass

Kõikide vanuseastmete võitjad astuvad üles 15.veebruaril maakondlikul „Jäljendusvaadendil“ Salmel. Hoiame neile pöialt!!!

Žürii tunnustas ka õpetajaid ja Õpilasesindust. „Parimad öpsid“  ja „Parim video“

Ja polegi muud, kui  KOHTUMISENI JÄRGMISEL „PLAYBACKIL“ 

Huvijuht Külli Luup

Videosid vaata siit

This entry was posted in Huvitöö, Mis tulekul? Mis toimus?. Bookmark the permalink.